ОНЛАЙН ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ

28 лют. 2024
МЕТА: ГУМАННЕ ТА ВІДПОВІДАЛЬНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ТВАРИН.

ВИХОВАТЕЛЬ ВІКТОРІЯ МИГУЛЯ ПРОВЕЛА ЗАНЯТТЯ ДОБРОТИ В ОНЛАЙН ФОРМАТІ ТА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО ВСТАНОВЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО РЕКОРДУ УКРАЇНИ: НАЙБІЛЬША КІЛЬКІСТЬ ЗАНЯТЬ ДОБРОТИ, ПРОВЕДЕНИХ ПІД ЧАС ВІЙНИ В РАМКАХ ОДНОГО ЗАХОДУ.

ДОШКІЛЬНИКИ БУЛИ АКТИВНИМИ УЧАСНИКАМИ ЗАХОДУ, ДІЛИЛИСЯ ІСТОРІЯМИ ПРО ДОГЛЯД ЗА СВОЇМИ УЛЮБЛЕНЦЯМИ (КОТАМИ ТА СОБАЧКАМИ). АКЦЕНТУВАЛИ УВАГУ ДІТЕЙ ЩОДО ПРОФЕСІЙ: ЛІКАР ВЕТЕРИНАР, КІНОЛОГ.

ДЯКУЄМО БАТЬКАМ ЗА СПІВПРАЦЮ ЩОДО УЧАСТІ ДІТЕЙ В ОНЛАЙ ЗУСТРІЧАХ!