Напрямок, за яким працює заклад, мова освітнього процесу

ВПРОВАДЖЕННЯ В РОБОТІ ПРІОРИТЕТНИХ НАПРЯМКІВ

НА 2023/2024 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

КЗ Гейківський ЗДО (ясла-садок) «Теремок»

Лозуватської сільської ради

місто, район, ОТГ, тема

• СТВОРИТИ НЕОБХІДНІ УМОВИ ДЛЯ ГУМАННОГО СТАВЛЕННЯ ДО ДИТИНИ.

• ПРОТЯГОМ РОКУ ПРАЦЮВАТИ ЗА НАПРЯМКОМ: НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНЕ ВИХОВАННЯ ЧЕРЕЗ ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНИЙ РОЗВИТОК.

• СПІВПРАЦЯ З БАТЬКАМИ.
  •
  • ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ФОРМ СПІЛКУВАННЯ І ПРЕДСТАВЛЕННЯ ПРАКТИЧНИХ МАТЕРІАЛІВ НА ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМАХ Gogle Mee Time, ZOOM ТОЩО. МОЖЛИВЕ ЗАСТОСУВАННЯ МОБІЛЬНИХ ДОДАТКІВ Viber Facebook В МЕЖАХ РОБОЧОГО ЧАСУ.
  •
  • ЗАБЕЗПЕЧИТИ ДІЯЛЬНІСТЬ ЗДО ЗА ЕКОЛОГІЧНИМ НАПРЯМКОМ.

У ДОШКІЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ ВИЗНАЧЕНА УКРАЇНСЬКА МОВА НАВЧАННЯ І ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ.