МІСЯЧНИК МАТЕМАТИКИ

27 лют. 2024
ЗГІДНО РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКЛАДУ. ПРОТЯГОМ ЛЮТОГО МІСЯЦЯ ДОШКІЛЬНИКИ ПОВТОРИЛИ НАБУТІ ЗНАННЯ З КУЛЬТУРИ МАТЕМАТИКИ: ЦІКАВО, КРЕАТИВНО, ПОВЧАЛЬНО!

ЗАХОДИ З ДІТЬМИ:

РОБОТА В ЗОШИТІ (ГРАФІЧНІ ДИКТАНТИ), НЕЙРОІГРИ, МАТЕМАТИЧНЕ ДЕРЕВО ( СТАРША ГРУПА - КІЛЬКІСНА І ЗВОРОТНЯ ЛІЧБА, СЕРЕДНЯ І МОЛОДША ГРУПА - ЗАКРІПЛЕННЯ НАЗВ ГЕОМЕТРИЧНИХ ФІГУР), МАТЕМАТИЧНА ПІЦА.

ДІТИ СТАРШОЇ ГРУПИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ "ВСЕЗНАЙЛИКИ", РОЗДІЛ МАТЕМАТИКА.

ВІТАЄМО МАЙБУТНІХ ПЕРШОКЛАСНИКІВ З ЇХ ПЕРЕМОГАМИ. МОЛОДЦІ!