МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ"Я. РУХАНКА "Я І ТИ"

5 бер. 2024
УЧАСТЬ ДОШКІЛЬНИКІВ У КОНКУРСІ ВІД ЮНІСЕФ "ГРАТИСЯ І НЕ БОЯТИСЯ"

ПІД ЧАС КРИЗОВИХ СИТУАЦІЙ ВАЖЛИВО ЗБЕРІГАТИ КОНТАКТ З ДИТИНОЮ ТА ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЇЇ ПСИХОЕМОЦІЙНУ СТАБІЛЬНІСТЬ, ЩО СТАНЕ ДЛЯ ДИТИНИ СВОЄРІДНОЮ ОПОРОЮ. ПРИ ЦЬОМУ ТАКА ВЗАЄМОДІЯ МАЄ СПРИЯТИ РОЗВИТКУ ДИТИНИ. У ЦЬОМУ ДОПОМАГАЮТЬ ПРОСТІ ВПРАВИ ТА ІГРИ.

ВИХОВАТЕЛЬ, ПРИ ОФЛАЙН ЗУСТРІЧІ, ПОЧИНАЄ СВОЮ РОБОТУ З ДІТЬМИ ПІД РУХАНКУ "Я І ТИ" ТА ВИКОРИСТОВУЄ РІЗНОМАНІТНІ ДІЄВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ ДІТЕЙ. ЗА ДІТЬМИ ЦІКАВО СПОСТЕРІГАТИ, ВОНИ ДУЖЕ ЩИРІ, ОСОБЛИВО В ІГРАХ "ОБІЙМАНЦІ"