ОФЛАЙН ЗУСТРІЧ З ДІТЬМИ ТА БАТЬКАМИ

27 груд. 2023
НОВОРІЧНА КАЗКА ІЗ ГОЛОВНИМ ГЕРОЄМ ДРАКОНЧИКОМ

СЛОВА ПОДЯКИ АНАТОЛІЮ ФАСТОВЦЮ, АГРОФІРМА ТОВ "ХРИСТОФОРІВСЬКЕ".

ДИТЯЧА МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ. ДІТЛАХИ ІЗ ВЕЛИКИМ ЗАДОВОЛЕННЯМ БУЛИ УЧАСНИКАМИ ДІЙСТВА,

АДЖЕ КОЖЕН ІЗ НИХ ОТРИМАВ СОЛОДКИЙ ПАКУНОЧОК.

НЕХАЙ РІЗДВЯНИЙ ПЕРІОД ПІДСИЛИТЬ НАШУ НАДІЮ В СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ.

ВСИМ МИРНОГО НЕБА НАД ГОЛОВОЮ!!!